Ihana ystäväni Eveliina Rusi auttaa naisia parantamaan ryhtiään. Lue Eveliinan vieraskynäpostaus ryhdin parantamisesta ja kommentoi blogiini omasta ryhdistäsi. Onko sinulla hyvä ryhti vai olisiko siinä parannettavaa?

Jokainen nainen on kaunis, kun kantaa itsensä ryhdikkäästi 

Jos olette kuulleet Sohvin (Nyman) kertovan naisena olosta, tai ehkä olette lukeneet kirjaa ”Olet ihana”, tiedätte, että jokainen nainen saa olla oma itsensä sellaisena kuin on.

Minulla on samankaltainen ajatus. Mielestäni jokainen nainen on kaunis, kun kantaa itsensä ryhdikkäästi. Jokainen on sen arvoinen, että voi kohottautua kuin kuningatar. Voit kulkea kevein askelin hymy huulilla aina uuteen päivään. Kenenkään meistä ei pitäisi kulkea hartiat lysyssä seinän vierustoja pitkin.

Saat olla juuri sellainen kuin olet, olet ainutlaatuinen. Kanna itseäsi ryhdikkäästi!  Ajattele itsestäsi kauniisti – tulet näyttämään kauniilta!

Vertaa mielessäsi kahta naista. Ensimmäinen nainen, jonka pää on hieman eteenpäin kallellaan, yläselkä kumarassa, vaatimattomuus paistaa ulospäin. Toinen nainen hymyilee, kantaa itseään uljaasti, ei piilottele ja pää kohoaa ylöspäin kauniisti. Kumpi sinä haluaisit olla?

Minulle tärkeää on armollisuus itseä kohtaan. Älä syyllistä itseäsi treenistä, jota et tehnyt, tai venyttelystä, jonka unohdit, tai jos päätit autoilla kävelyn sijaan. Ole tyytyväinen ja kiitä itseäsi aina, kun muistat tehdä jotain hyvää itsesi vuoksi. Ole onnellinen hetkestä, jolloin huomaat käveleväsi lähikauppaan autolla huristamisen sijaan. Kiitä itseäsi, kun muistat käyttää portaita hissin sijaan. Positiivisuuden kautta naiset!

Haluan auttaa sinua!

Olen kehittänyt ©KaunisNainen-metodin, jossa ohjaan sinua hahmottamaan asentosi. Sen avulla sinun on helppo, vähitellen pienillä ja yksinkertaisilla liikkeillä muuttaa asentoasi hyvään ryhtiin. Ei lysyyn kääntyneitä olkapäitä, ei emännänkyhmyä niskassa, ei niskakipuja. Metodi perustuu siihen, että sisältäpäin itse huomaat asentosi ja miten pienellä voitkaan korjata sitä. Ohjaan sinua siihen, että opittuasi nämä yksinkertaiset liikkeet, otat ne tavaksi. Sinun on helppo tarkastaa asentosi niin pysäkillä seistessä, toimistopöydän ääressä ja kahvilassa istuessasi.

Haluan, että sinä olet oman elämäsi kuningatar! Sinä olet arvokas. Sinä saat kulkea ryhdissä, olet sitten minkä kokoinen tahansa.

Kun olet ryhdissä:

  • ojentaudut, kasvat pituutta, nikamiesi väliin tulee tilaa,
  • kaulasi ikään kuin pitenee,
  • rintarankasi avautuu,
  • emännänkyhmy niskasta katoaa,
  • säästyt niska-, hartia- ja päänsäryiltä ja
  • kasvojesi ilme kohoaa.

Haluan, että sinäkin saat kokea sen. Kohottaudut ryhtiin aina poskipäitäsi myöten. Kaunistut ja muutama vuosi putoaa iästäsi pois. ”Mitä sinulle on tapahtunut?” ystävättäresi huudahtaa!

Eräs asiakkaani sanoi: ”Jokaisen naisen pitäisi saada kokeilla näitä pieniä liikkeitä!” Nämä pienet liikkeet saavat ihmeitä aikaan.

Kiinnostuitko? Lue asiasta lisää blogistani tai tutustu verkkokurssiini!

Eveliina Rusi ©KaunisNainen