Sijoitussuunnitelma workshop eli SISU GM 

Minulla on oma henkilökohtainen 3 vuoden sijoitussuunnitelma.  Onko sinulla? Jos haluat sellaisen, voimme opastaa kuinka se tehdään. Järjestimme ensimmäisen SISU GM workshopin kesäkuussa 2017. Hyvän palautteen ja vastaanoton  johdosta järjestämme workshoppeja tulevaisuudessakin.

Sijoitussuunnitelma workshopissa tehdään omat sijoitussuunnitelmat tehokkaalla Goal Mapping® -tekniikalla. Sijoitusvalmentaja Mikko Sjögren Varapuusta auttaa sijoitussuunnitelman sisällön rakentamisessa ja sijoitustuotteiden valinnassa ja minä Anne Valkonen ohjaan Goal Mapping®- menetelmän käyttöä. Tehokkaan workshopin kesto on noin 6 tuntia.

Workshoppiin otetaan vain 20 henkilöä kerrallaan, jotta jokainen saa myös henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta. Jos haluat tietää asiasta lisää, liity Via Olon postituslistalle laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@viaolo.fi.

Kerää 20 hengen sijoittamisesta kiinnostunut joukko SISU GM workshoppiin, niin osallistut itse veloituksetta. Workshop maksaa 247€/hlö, sisältäen väliaikatarjoilun ja workshop-materiaalin.