Työkaluja hyvinvoinnin lisäämiseen!

Olemme paketoineet hiukan erilaisia TYKY-päivien työkaluja yhteen pakettiin. Pakettiin kuuluu tällä hetkellä seuraavia osa-alueita:

Värit ja niiden vaikuttavuus! 

Värien psykologia, ja se kuinka värit vaikuttavat meihin jää usein arjessa huomaamatta. Oma pukeutuminen ja muut värivalinnat ympäristössä tehdään usein miettimättä, kuinka värit vaikuttavat mieleemme. Kauneuskouluttaja Maria Kahilampi on syventynyt värien maailmaan ja tehdessään värianalyysejä asiakkaille, hän on konkreettisesti havainnut positiivisia muutoksia asiakkaiden olemuksessa ja itsetunnossa Se, kuinka näemme itsemme, vaikuttaa siihen, kuinka käyttäydymme. Maria avaa meille asiaa havainnollisella tavalla.

Vaikuttava äänemme!

Sukella karismaattisen ja kestävän äänen saloihin! Puheammattilaisena ääni on yksi tärkeimmistä työvälineistäsi, ja kahden tunnin mittaisessa valmennuksessa opit lisäämään sen vaikuttavuutta ja huolehtimaan sen hyvinvoinnista. Opit käyttämään ääntäsi säästeliäästi tinkimättä tippaakaan sen ilmaisuvoimasta. Opit hyödyntämään kehoasi äänentuotossa ja ymmärrät, mikä tekee äänestäsi uskottavan ja kiinnostavan. Saat harjoituksia, joilla huollat ja vahvistat ääntäsi myös valmennuksen jälkeen. Vihdoinkin saat konkreettiset työkalut oman äänesi kehittämiseen! Äänimatkalle kanssasi lähtee vokologi ja äänenkäytön valmentaja Liisi Pettersson.

Lue lisää

Rohkeasti yleisön eteen!

Tiesitkö, että jopa suuret tähdet jännittävät ennen astumistaan lavalle? Jännityksestä huolimatta voit olla loistava esiintyjä, kunhan tiedät, mitä jännityksesi kanssa teet. Tässä valmennuksessa opit katsomaan kehosi jännitysreaktioita uusin silmin ja kääntämään ne hyödyksesi esiintymistilanteessa. Saat vinkkejä toimivan esiintymisen rakentamiseen ja oman persoonallisen esiintymistyylin hiomiseen vieläkin kiinnostavammaksi ja vakuuttavammaksi. Oletko valmis vakuuttamaan kuulijasi? Esiintymisvalmennuksen vetää äänivalmentaja ja ammattiesiintyjä Liisi Pettersson.

Kirkasta tavoitteesi!

Kuinka paljon helpompaa onkaan saavuttaa tavoitteet, jos sitä varten on laadittu suunnitelma?  Luennolla opitaan tavoitteiden asettamisen perusteet ja annetaan valmiuksia laatia oma tavoitekartta. Tämä osa-alue sopii sekä yksilöille että tiimeille. Kuinka selkeää onkaan työskennellä yhteisössä, jossa kaikki tietävät yhteiset tavoitteet sekä miten (ja milloin) ne saavutetaan.  Yrityksen (tai tiimien) työntekijät viritetään ”samalle aallonpituudelle” Goal Mapping® -menetelmää käyttäen. Visuaalisten suunnitelmien kanssa on helpompi kommunikoida ja väärinymmärrykset vähenevät. Kokeilkaapa! Apuna tässä osassa on sertifioitu Goal Mapping®-valmentaja Anne Valkonen.

Painonhallinta – mielenhallinta?

Goal-Mapping® -tavoitevalmennusta käytetään myös painonhallintavalmennuksen apuvälineenä. Ylipainon juurisyiden löytäminen ja niihin puuttuminen  ovat lähtölaukaus pysyvälle painonhallinnalle. Työhyvinvointi-päivässä käydään läpi tavoitteellisen painonhallinnan kulmakivet. Painonhallinnasta motivoituneen ryhmän kanssa suunnittelemme tavoitteet ja seurannan. Ryhmäkoko enimmillään 30 henkilöä. Ryhmää ohjaa sertifioitu Goal Mapping®-valmentaja Anne Valkonen.

Kiinnostuitko?

Mikäli nämä aiheet herättivät mielenkiintosi, ota yhteyttä meihin, niin luodaan teidän yritykselle sopiva TYKY -päiväkokonaisuus. Lisätietoa saat osoitteesta: info@viaolo.fi tai laittamalla viestiä yläpalkin ”ota yhteyttä” lomakkeen kautta.

Brian Mayne esittelee Goal Mapping -menetelmää.

Goal Mapping – karttojen teko käynnissä